location_on Yeni Yolava Yolu No :405 Osmangazi/BURSA
+90 224 211 37 68
Masachi Logo Kulp Ofis Logo

OFİS İÇİNDE DİYET YAPANLARA ÖĞLE YEMEĞİ TARİFLERİ

Önce diyetin nerelerde yapılabileceği konusuna açıklık getirmekte fayda var, diyet her yerde yapılır, yapılmalıdır da zaten. Diyet bir beslenememe biçimi değil, bir yaşayamama biçimidir ve böyle algılandığı sürece, ofiste de, denizde de, tatilde de, evde de hatta komşuda hatta özellikle komşuda yapılmalıdır. Diyet yapanlar bilirler, önemli olan niyet etmek ve diyetin niyetine girmektir, siz bu niyete girdikten sonra bakın bakalım o diyetin önünde ne durabilecek. Öğlen paydosunda gidilecek hangi kebapçı, dönerci, İtalyan restaurantı, fast foodçu diyetin önüne geçebilecek?

Önemli olan her şeyi kafada ve tartıda bitirmektir.

Bu anlamda yine bloğumuzda size kısa kısa ofis çalışanları için öğle yemeklerinde yenebilecek hatta ofislerde hazırlanabilecek mini tarifler vermekle başlayacağız. Bu tarifleri deneyip diyette ve hatta hayatta kalan ofis çalışanlarına kaybettikleri kilo kadar aferin, azmettikleri gün kadar bravo verip onları zayıflıkları ile yalnız bırakacağız. Sadece o kadar mı, hangi ofisten olursanız olun bize yaptığınız size özel diyet tarfilerini yollayabilir bu blogda ofisiniz ve sizin fotoğraflarınızla diyetinizin yayınlanmasını sağlayabilirsiniz. Hatta verin diyeti gitsin :) info@ofismobilyalaribursa.com Burada verilen tüm tarifler eğer ofisinizin müsait mutfağı ve gerekli gereçleri varsa en size fazla 20 dakika pişirme süresi ve hareket imkanı sağlayacaktır. Her şeyi anlattığımıza göre bu durumda; O zaman ne duruyorsunuz Diyet yapsanıza, diyet yapsanıza” diyor ve izninizle siz ilk değilsiniz sizden önce diyet yapan ofis çalışanları tarafından uydurulmuş diyet yemekleri tariflerimizi sizle paylaşıyoruz.

KAYISILI BRÜKSEL LAHANASI SALATASI

Malzemeler Ofiste kaç kişi toplaşıp diyete girdiyseniz kişi başına 3 kayısı kurusu hesaplayınız ve kayısıları öğlen olmadan bir kase içinde ılık suya bırakınız. Yine kişi başına 6 adet brüksel lahanası hesaplayınız Yoğurt (burada kaşık hesabı yapmalısınız 4 kaşık iyidir) 4 yemek kaşığı zeytinyağı ve 2 yemek kaşığı soya sosu. Brüksel lahanalarını kaynayan suya atın ve beş dakika haşlayın Bu arada suda bekleterek hormonluymuş gibi durmaya başlayan kayısıları küçük küçük keserek 2 yemek kaşığı zeytinyağı koyarak kızdırdığınız tavaya atarak soteleyniz. Haşlanan ve haşlandıkça sizi kokusu ile bayıltan Brüksel lahanalarını soğuk sudan geçirerek arzunuza göre kesiniz. Tavada kayısıların üzerine atarak bu kez hepsini soteleyiniz. Kayısıların biraz fazla renk atması sizi korkutmasın, az tuz atarak siz onları korkutun. Tüm malzemelerin piştiğini ve birbiri ile harmanlandığını düşündüğünüzde 2 yemek kaşığı soya sosunu da üzerine dökerek so bir kez çevirdikten sonra ateşten indiriniz (ama her şeyi böyle biz mi söyleyeceğiz?) ve tabağınız alınız. Yoğurdunuzu isterseniz üzerine isterseniz yanına ayrı alarak kendi önünüze servis edebilir ve afiyetle yiyebilirsiniz. Hamiş: 2 yemek kaşığı zeytinyağı arttırdık onu da önümüzdeki tarife kullanırız.

SON GÖNDERİLER

OFİS İÇİNDE DİYET YAPANLARA ÖĞLE YEMEĞİ TARİFLERİ

2018-09-21
BİZİ TAKİP EDİN